Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رییس قوه قضاییه گفت: در مورد شهرستان خلخال و کارخانه نئوپان از رییس سازمان بازرسی کل و رییس کل دادگستری استان اردبیل می‌خواهم وضعیت کارخانه را روشن کنند.

خبرگزاری میزان - آیت الله رییسی در شورای اداری استان اردبیل گفت: در مورد شهرستان خلخال و کارخانه نئوپان از رییس سازمان بازرسی کل و رییس کل دادگستری استان اردبیل می‌خواهم وضعیت کارخانه را روشن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مورد مسائل زمین خواری در اسالم چه در حوزه استان اردبیل باشد و چه در حوزه استان گیلان، تاکید می کنم مساله شهرک سازی باید بر اساس مجوز قانونی انجام شود.

رییس قوه قضاییه ادامه داد: راهکار پیشرفت امور رفع دغدغه‌های مردم و انسجام میان مسئولین است. انسجام بستری است که توسعه در همه زمینه‌ها را فراهم می‌کند.

آیت الله رییسی خاطرنشان کرد: تعاونی‌ها می‌توانند در پیشرفت اقتصادی و رفع مشکلات در بسیاری از حوزه ها نقش داشته باشند. تخلفات تعاونی‌ها به هیچ وجه قابل قبول نیست؛ حتما با تعاونی‌های متخلف باید برخورد شود و اگر قانون شکنی توسط ادارات و سازمان ها صورت بگیرد باید مضاعف برخورد شود.

وی بیان داشت: دستگاه‌های اداری و اجرایی در کشور در زمینه‌های ایجاد فساد باید حساس باشند. فساد و تخلف کمش هم در یک دستگاه باید زیاد به شمار بیاید. هیچ مدیری مدیریتش بدون نظارت تعریف نشده است و مدیر مستقیم اولین مسئولیت را در قبال کنترل و نظارت در دستگاه‌ها دارد و بازرسی ها و نظارت های درون سازمان باید قوی شود.

رییس قوه قضاییه تاکید کرد: مساله اصلاح ساختارهای فساد زا که موجب تولید پرونده می شوند ایجاب می کند سازمان ها و دستگاه های اداری در کشور روی هر زمینه فساد زا باید حساس باشند. بررسی وضعیت و نوع ارتباط سازمان های خدمت رسان به مردم باید مورد حساسیت دستگاه های مختلف باشد. در مورد تذکرها و تنبهات بخش های نظارتی باید توجه کنیم.

وی یادآور شد: در زمان واگذاری کشت و صنعت مغان قوه قضاییه، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاه های نظارتی تذکرهایی را دادند و اگر به اخطارها در مورد قیمت گذاری، نوع واگذاری و شیوه واگذاری توجه می‌شد در ذهن مردم گره ایجاد نمی‌شد.

آیت الله رییسی گفت: گره بسیاری از کارها به دست مدیران با کفایت و با روحیه جهادی باز می شود و ماه های پایانی دولت می‌تواند ماه های طلایی در جهت به نتیجه رساندن کارهای ناقص و گره گشایی از کار مردم باشد.

رییس قوه قضاییه تاکید کرد: ماه‌های پایانی، دولت با عزمی راسخ و اراده‌ای پولادین می‌تواند ماه‌های طلایی در راستای گره‌گشایی از دغدغه‌های مردم و به انجام رساندن کارهای ناقص باشد.

وی ادامه داد: خدمت به مردم از بزرگترین افتخاراتی است که نصیب همه ما شده است و این سند افتخاری است که گره‌ای از مشکلات این مردم باز کنیم. کارها اگر در زمان خود انجام شود نوبت به دستگاه قضایی نمی‌رسد؛ همه مشکلات با دستگاه قضا قابل حل نیست. رفع موانع نیازمند همکاری‌هایی است؛ گاهی پرونده‌هایی که می‌بینیم از نوع مسائلی است که با همکاری مدیران دستگاه‌های مختلف قابل حل است.

آیت الله رییسی بیان داشت: سهم بسیار جدی با درصد بالا برای حل مشکلات در دست مدیران سازمان هاست. در همه موارد منتظر مرکز نشوید، خلاقیت، نوآوری و ابتکاراتی داشته باشید.

وی خاطرنشان کرد: خصوصی سازی هیچ ربطی به اصل 44 ندارد و اگر جایی را به بخش خصوصی واگذار کردیم نباید کارخانه را رها کنیم، تازه باید بخش خصوصی را توانمند کنیم. خصوصی سازی باید در کشور دنبال شود اما با شکل منضبط و حساب شده و خصوصی سازی قانون دارد و باید دقیق رعایت شود.

رییس قوه قضاییه بیان داشت: مشکل ما حجم زیاد قانون است که باید منقح شوند تا مجری دستش باز شود. قانون باید به قدری شفاف باشد که همه تکلیف خود را بدانند.

آیت الله رییسی یادآور شد:  مدیریت فضای مجازی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است در صورتی که مدیریت شود و جلوی آفت های آن گرفته شود.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش عنوان کرد: از دبیرکل سازمان ملل انتظار داشتیم اجازه ندهد رئیس جمهور تروریست امریکا، سازمان ملل را با دفتر کار خودش و کاخ سفید اشتباه بگیرد و علیه حاج قاسم سلیمانی، قهرمان مبارزه با تروریسم، یاوه گویی کند، به وظایف قانونی خود عمل کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: رییس قوه قضاییه سفر استانی اردبیل خصوصی سازی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس قوه قضاییه سفر استانی اردبیل خصوصی سازی رییس قوه قضاییه آیت الله رییسی استان اردبیل سازمان ملل خصوصی سازی تعاونی ها دستگاه ها سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در جریان سی‌امین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی به استان هرمزگان سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا، رییس قوه قضاییه و سایر مسئولان عالی قضایی در این سفر، برنامه‌هایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان هرمزگان، ترتیب خواهند داد.

در جریان این سفر، نسبت به رفع مشکلِ مُزمن اهالی یکی از مناطق استان هرمزگان که بیش از نیم قرن استمرار داشته است، اقداماتی با حضور رئیس قوه قضاییه صورت خواهد گرفت.

برگزاری نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی و کارآفرینان و دست‌اندرکاران مناطق آزاد تجاری ‌ـ‌ صنعتی کشور از دیگر برنامه‌های سفر رئیس دستگاه قضا به استان هرمزگان است.  

حجت‌الاسلام والمسلمین  از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان ، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی، کرمان، اردبیل و بوشهر سفر کرده است.

ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام می‌شود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده‌ است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان ، خراسان رضوی (۲ مرتبه)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استان‌هایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به آن مناطق سفر کرده است.

بر اساس گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، نقطه اشتراک سفرهای استانی رییس قوه قضاییه در دوره جدید - اعم از سفرهای رسمی همراه با هیئت عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و بدون تشریفات- انجام ملاقات‌ها و دیدارهای مستقیم و بلاواسطه با متن مردم در سراسر ایران اسلامی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آنها و همچنین  اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌های موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار
  • رییس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند
  • جنبش دانشجویی جهانی «حمایت از فلسطین» به ونزوئلا رسید
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی