Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهرداری یاسوج هرچه سریعتر نسبت به دیوار کشی آبریز محل دفن زباله به سمت سد شاه قاسم اقدام کند تا در فصل بارش شاهد ریزش زباله‌ها به مخزن سد نباشیم.

سید اسدالله هاشمی با اشاره به اینکه در نمونه برداری‌های گذشته سد شاه قاسم هیچ گونه آلودگی مشاهده نشده و البته در روز‌های اخیر یک نمونه دیگر انجام شده است، افزود: وضعیت زیست محیطی این سد مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تنها راه نجات را راه اندازی کارخانه بازیافت دانست و  بیان کرد: کارخانه بازیافت زباله یاسوج مشمول ارزیابی زیست محیطی بوده، ولی ارزیابی به محیط زیست تحویل نداده است.

هاشمی با اشاره به اینکه روزانه بیش از ۲۰۰ تن زباله مخلوط در دو پشته دشتروم دفن می‌شود، بیان کرد: بحث تفکیک زباله از مبدا ضروری است و نباید نسبت به این مهم بی تفاوت باشیم.

او تاکید کرد: تعدادی از دهیاری‌ها در این استان نسبت به مدیریت پسماند روستا‌ها بی تفاوت بوده‌اند که توسط شهرستان‌ها پیگیری‌های قضایی لازم انجام شده است.

انتهای پیام/غ بی تفاوتی دهیاری های استان به دفن زباله  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری شامگاه چهارشنبه در کارگروه پسماند استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی حوزه پسماند عادی و صنعتی و پدیده ریزگردها در استان، عنوان کرد: بکارگیری همیاران محیط زیست در ایام اربعین حسینی (ع) در حفاظت، پیشگیری و فرهنگ‌سازی محیط زیست ضروری است.

وی تاکید کرد: به عنوان یک ضرورت و اقدام اساسی باید تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار شهرداران و دهیاران قرار گرفته و سند جامع مدیریت پسماند استان تهیه و مبنای اقدامات آتی قرار گیرد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام اعلام کرد: در استان روزانه ۷۷۴ تن زباله عادی تولید شده و سالانه ۵۸۷۰ تن زباله صنعتی و ۷۳۰ تن زباله عفونی تولید می‌شود.

هژبری گفت: مکان‌یابی جایگاه پسماند ویژه که از سال ۸۶ شروع شده بود در پایان سال ۱۴۰۲ نهایی شد و ۲ نقطه در استان برای پسماندهای ویژه اختصاص یافته که بایستی زمینه حضور سرمایه‌گذار برای احداث و بهره‌برداری آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 6094800

دیگر خبرها

  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست